Sobota 16.4.2022 o 16:00 hod. Drásov : Radostice 1:0 (1:0)

Sestava: Ambrož – Sádlík, Hrdlička, Kadlčík, Žúbor J., – Kolník, Smíšek, Ryšavý, Krubl – Dvořák, Paseka

1.Poločas: Do Drásova jsme vyrazili v hodně oslabené sestavě, z minulé základní sestavy chybělo hned 5 hráčů. Ani Drásov nedisponoval silnou sestavou. Proto se jednalo o vyrovnaný souboj. Domácí měli více ze hry. Mali více možnosti na přihrávku a i více kombinovali. Nám se nedařila mezihra, spíše jsme se bránili a stáhli na vlastní půli. Domácí se zastřelovali naštěstí netrefovali zařízení. Po jedné akci nakonec skórovali, unik po pravé strany doklepával do prázdné brány střídající domácí útočník Kučera. Jedině co stojí za zmínku v první poločase je nevybíravý zákrok domácího útočníka Hořcici , který bez míče zramoval Zdenála Hrdličky. který o poločase musel být vystřídán.

2. poločas: Úvod druhé půlky pokračoval v stejném duchu. Domácí měli uzemní převahu, my jsme čekali na brejk. Po mírném tlaku a i za pomoci kontaktu míče s rozhodčím, jsme faulem ve vápně hasili slibnou akci, za co byl odpískaný pokutový kop, který ale Honza bravurně zneškodnil. Domácí otevřeli hru s očekávaním, že potvrdí vítezství. Naopak přišli naše chvíle. Honza Paseka utekl dvakrát sám na gólmana. Jednou trefil tyč, podruhé netrefil ani branku. Domácí se posledních 10 minut pouze bránili, přežili i únik Filipa z levé strany, kdy křížnou střelou netrefil branku. A i trestný kop Bohdana v poslední minutě, který těsně minul levou tyč domácí svatyně. A tak odcházíme z ohnivé zemi s porážkou a zraněným dalším hráčem.

Pozitivně beru pomoc Radima, který se zapojil do sestavy a výbornou poziční hru Ondra Petrovského, na kterém nebylo vidět, že není útočník ale gólman v poli.