6.4.2024 v 15:30 V. Popovice : Radostice 4:2 (1:0)

V SOUBOJI S VEDOUCÍM TÝMEM Z POPOVIC TAHALY RADOSTICE ZA KRATŠÍ KONEC 📿🤷‍♂️

SK VYSOKÉ POPOVICE – TJ Sokol Radostice 4:2 (1:0)

Branky: 58. Jakub Johaník, 86. Jan Paseka

Sestava Radostic:

Jan Ambrož – Matěj Kolník, Zdeněk Hrdlička, Zdeněk Kuře, Jakub Kolník – Jakub Johaník, Michal Žúbor, Martin Smíšek, Roman Čejka – Jan Paseka, David Kuře

1.poločas 📣

Díky zranění a omluvenkám přijeli Radostice do Vysokých Popovic pouze s jedním náhradníkem v podobě brankáře Ondřeje Petrovského. ⚽️ Ve 4 min. vstřelili domácí vedoucí branku, když skákající míč poslal hlavou vysokým obloukem do horního růžku domácí Tomáš Paulec. Radostice se však otřepaly a hrozily zejména z rohových kopů, když především přízemní provedení Honzy Paseky bohužel nedokázal zasáhnout Zdeněk Kuře. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí.

2.poločas 📣

⚽️ V 58 min. šel míč po ose Čejka-Žúbor- Smíšek, kdy hostující středopolař našel zpětnou přihrávkou ve vápně Kubu Johaníka a ten kladenským nártem od tyče srovnal na 1:1. Hned po rozehrání a dlouhém pasu vybojovali domácí roh, před kterým se zaskvěl hostující brankář Ambrož. Z následného rohu však hosté již byli úspěšní a opět si vzali vedení na svoji stranu Františkem Chreptúnem, 63. min. 2:1 ⚽️ Domácí dále útočili a po nešťastně tečované střele v 63. min. zvýšili Františkem Chreptúnem na 3:1. Následovala herní pasáž, kdy se domácí zaměřili na hru do těla a mj. skolili několikrát kapitána Michala Žúbora, což se opravdu nestává. Došlo také ke komickému okamžiku, když při snaze o střelu vylétla kopačka hostujícího Davida Kuřete snad až na oběžnou dráhu 🌎🪐, přičemž při svém návratu naštěstí nenašla cíl v podobě zásahu některého z hráčů 🎯. Radostičtí i přes nepříznivý vývoj skóre nesložili zbraně. Po rohovém kopu Kuby Johaníka a sklepnutí Michala Žúbora se hlavou trefil Honza Paseka. Hostující příznivci cítili ve vzduchu vyrovnání, leč opak byl pravdou. Domácí Petr Kurcz po otočce a opět dlouholetícím míči do horního kvadrantu branky zvýšil na konečných 4:2 ⚽️.

I přes prohru hostující hráči odešli se vztyčenou hlavou a lídra soutěže minimálně potrápili.

V dalším kole Radostice doma přivítají tým Opatovic a to v neděli 14.4. v 16 hod.