Neděle 10.4.2022 15:30 Radostice : Zakřany 4:1 /2:1/

🧹🧹🧹🧹 JARNÍ ÚKLID NA JEDNIČKU, ZAMETLI JSME SE ZÁKŘANY 4 FÍKY 🤩🥳

17.KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 3.4.2022T.J. Sokol Radostice vs. TJ Sokol Zákřany 4:1 (2:1)

Branky: 4. Johaník Jakub, 37. Žúbor Michal (pen.), 53. Krubl Filip, 75. Smíšek Martin – 33. Kožíšek Ondřej

Sestava Radostic: Ondřej Petrovský – Zdeněk Kuře, Zděněk Hrdlička, Ondřej Strašil, Lukáš Tofl – Jozef Žúbor, Martin Smíšek, Michal Žúbor, Jiří Kadlec – Filip Krubl,Jakub Johaník

⏱1. poločas: To se povedlo! Víkend v podání radostických je třeba hodnotit ve skrze pozitivně. Po sobotní brigádě na stadionu San Sirotek a důkladném jarním faceliftu areálu pokračoval rázný proces také se soupeřem ze Zakřan. Utkání předcházel také slavnostní ceremoniál předání poloautomatizovaného březového pometla našemu zkušenému krajánkovi Boďovi Ryšavému, který také neunikl našim fotografům.

.Již ve čtvrté minutě po ostrém kladenském nártu Michala Žúbora zakončil utaženou placírkou na zadní tyč Kuba Johaník a bylo z toho rychlé vedení 1:0 ⚽️. Následovala pasáž tlaku domácích bez gólového vyjádření. Ve 33 min. po ojedinělé akci hostí a zmatku v pokutovém území vyrovnali hosté Ondřejem Kožíškem na 1:1 ⚽️. Hned 4 min. na to však po faulu na Jirku Kadlece jun. poslal domácí do vedení z pokutového kopu Michal Žúbor.

⏱2. poločas: V 53. min. druhého dějství se po pěkném zpracování a střele k tyči prosadil konečně také Filip Krubl 3:1 ⚽️. Následovala řada pěkných akcí domácích a také útoky po dobrém otáčení hry ze strany na stranu. Finální podobu výsledku stanovil po střele zpoza vápna Martin Smíšek 4:1 ⚽️. V celém utkání měli radostičtí hráči v kombinaci i osobních soubojích navrch a předvedli dobré nasazení i zaujetí do hry. Také střídající hráči z lavičky se předvedli v dobrém světle. Je třeba poděkovat všem, kteří se podíleli na úklidu areálu, který jistě s teplejšími dny a přívětivějším počasím ☀️ bude čelit vyšším návštěvám, vždyť za 14 dní hostíme ve velkém derby tým z Dolních Kounic.