Neděle 3.4.2022 15:30 Mělčany : Radostice 2:1 (1:0)

😞☝️ UTKÁNÍ V MĚLČANECH BY SLUŠELA REMíZA, SOUDCE BYL PROTI

🦯16.KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 3.4.2022TJ Sokol Mělčany vs. TJ Sokol Radostice 2:1 (1:0)

Branky: 5. Mižigár Andrej, 68. Szojma János – 82. Žúbor Michal

Sestava Radostic: Ondřej Petrovský – Zdeněk Kuře, Michal Žúbor, Ondřej Strašil, Lukáš Tofl – Jozef Žúbor, Martin Smíšek, MIchal Kadlčík, Jakub Johaník – Filip Krubl, Zdeněk Hrdlička

⏱1. poločas: Do malého derby s Mělčany jsme nastoupili s jednou změnou v sestavě, kdy se poprvé objevila nová akvizice a po dlouhé době vysoký hráč do našich řad v podobě Ondřeje Strašila🗼. Do utkání jsme však nevstoupili dobře. Nejdříve hasil naše potíže na brankové čáře ekvilibristickým zákrokem a roztáhnutím křídel Zdeněk Kuře a následně po chybě ve středu obrany se za domácí trefil Andrej Mižigár 1:0 ⚽️. Zbraně jsme však nesložili a vrhli se do útoku. Těsně vedle tečoval dobrý centr svého bratra Jožka Žúbor, následně hrozili po kombinacích Zdeněk Hrdlička, Filip Krubl a Kuba Johaník, jehož střelu z pravé strany vytáhl brankář domácích na roh.

⏱ 2. poločas: Druhá polovina utkání se nesla opět ve vyrovnaném duchu dokud nepřišla 68. min., kdy domácí po ofsajdové situaci zvýšili na 2:0 Jánosem Szojmou ⚽️. . Nutno podotknout, že sudí se sice poradil s pomezním rozhodčím, který však neviděl či spíše nechtěl vidět ofsajdové postavení domácích 🧐. Následně tým Radostic zatlačil soupeře k brance a výsledkem bylo snížení z trestného kopu po pěkném obstřelu zdi v podání Michala Žúbora 2:1 ⚽️. Kontroverzní situace přišla v posledních minutách zápasu, kdy po faulu v pokutovém území domácích měla přijít penalta, jenže sudí sice viděl faul, ale udělal vše pro to, aby jej vytáhnul mimo pokutové území. Z následného trestného kopu radostičtí branku neohrozili. V utkání, kterému by slušela remíza tak zvítězili domácí, objektivita a spravedlnost však tentokráte byli zřejmě v mrazivém počasí někde na dovolené 🥵.