11.6.2022. 17:00 hod. Vysoké Popovice – Radostice 2:2 /0:0/

👍😎VYSOKÉ TEMPO V POPOVICÍCH PŘIŠLO VE DRUHÉ PŮLI A RADOSTICÍM PŘINESLO BOD, MOHLY BÝT I 3 😉

26. KOLO III.B fotbalové třídy – SOBOTA 11.6.2022

SK Vysoké Popovice vs. T.J. Sokol Radostice 2:2 (0:0)

Branky: 24. Adam Paulec , 40. Tomáš Paulec – 67. Jakub Johaník, 81. Michal Žúbor

Sestava Radostic:

Ondřej Petrovský – Lukáš Tofl (15. Bohdan Ryšavý), Michal Žúbor, Michal Kadlčík, Jozef Žúbor – Jakub Kolník, Martin Smíšek, Jakub Johaník, Pavel Sádlík – Filip Krubl, Radim Dvořák

⏱1. poločas:

Vypadá to, že se fotbalisté Radostic stávají specialisty na dotahování nepříznivého skóre. Po dramatu v minulém kole, kdy vyrovnali dvoubrankovou ztrátu v posledních minutách nastala stejná situace také ve Vysokých Popovicích. V prvním poločase se hosté dostali do dvougolové ztráty, když se nejdříve ve 24. min. trefil zpoza šestnáctky domácí Adam Paulec ⚽️1:0 a následně po přízemním centru ze strany také ve 40 min. Tomáš Paulec 2:0⚽️.

Hosté se snažili hrozit z rohů jinak však chyběl větší pohyb a rychlejší přistupování k soupeři. Zaujal však dálkový lob Bodi Ryšavého, který domácí brankář vytěsnil na roh.

⏱ 2. poločas:

Do druhé půle nastoupili hosté doslova jako pokropení živou vodou a také s jednou změnou, kdy si své posty prohodili Filip Krubl a Kuba Johaník. Postupně tak Radostice přebrali taktovku utkání a v útočné fázi daleko lépe drželi míč. Vše vyústilo v křídelní akci na jejímž konci se ocitl Pavel Sádlík, který byl faulován a na řadu přišla penalta. Tu však Michalovi Žúborovi vytěsnil domácí brankář na tyč a ani z následné dorážky se nepodařilo hostujícím skórovat. To však radostické nezlomilo a v 67. min. přišel pěkný centr za obranu, který si Kuba Johaník zpracoval a křížnou střelou k levé tyči snížil na 2:1 ⚽️. Následoval další tlak hostí, kteří domácí přehrávali po všech stránkách a odměna přišla v 81. min., kdy Michal Žúbor z hranice šestnáctky srovnal přízemní střelou na 2:2.

➡️ První půle se v nasazení radostickým nevydařila, ale ve druhé hráli jasně prim a 3 body nebyly daleko. Do posledního utkání v sezóně tak je na čem stavět, přičemž koncetraci a zájem o hru je potřeba udržet po celých 90 min. 😉. Velmi dobrý výkon v tomto utkání odvedl Pavel Sádlík, který poctivou hrou a včasným přistupováním do soubojů šel ostatním příkladem.

V posledním utkání přivítají Radostice na domácí půdě celek Moravských Bránic již v sobotu 18.6. v 17 hod. Následovat bude společné posezení.

Všichni fanoušci a přátelé radostického fotbalu jsou srdečně zváni 😍