15.5. 2022 v 10:30 Deblín : Radostice 3:1

VYROVNANÉM UTKÁNÍ V DEBLÍNĚ ROZHODLA DISKUTABILNÍ PENALTA 😔

22. KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 15.5.2022

T.J. Sokol Deblín vs. T.J. Sokol Radostice 3:1 (1:1)

Branky: 7. Staněk Michal, 60. Balabán Pavel (pen.), 88. Staněk Michal – 15. Paseka Jan

Sestava Radostic:

Jan Ambrož – Lukáš Tofl, Michal Žúbor, Michal Kadlčík, Jozef Žúbor – Jakub Kolník, Martin Smíšek, Bohdan Ryšavý, Flip Krubl – Jan Paseka, Jakub Johaník

⏱1. poločas:

Po dvoutýdenní pauze způsobeném volným kolem a kontumační výhrou nad týmem Troubsko „B“ jsme se těšili na další zápas. Přesun do Deblína byl však se zpožděním, což se projevilo v úvodu utkání, kdy nám po levé straně utekl domácí Michal Staněk a po jeho kličce a následné střele šli domácí do vedení 1:0 ⚽️.

Poté jsme konečeně zapnuli motory také my a po pěkném pasu Jožky Žúbora vyrovnal dobře provedeným lobem na 1:1 Honza Paseka ⚽️.

Do poločasu následně měli diváci možnost vidět vyrovnanou hru, která se odvíjela spíše mezi šestnáctkami.

Za zmínku stojí ještě nepříjemné zranění Jožky Žúbora 🤕, který dostal v 35 min. z metrové vzdálenosti petelici přmo mezi světla a otřesený musel vystřídat. Nahradil ho tak Radim Dvořák.

2. poločas

Ve druhé půli jsme měli diváci možnost vidět vyrovnanou a otevřenou hru, která se přelévala z jedné strany na druhou. Hostující Radostice se dostávali čím dál blíže před branku domácích a vše nasvědčovalo tomu, že se rozhodne sportovní cestou. V 60 min. však do hry zasáhl hlavní sudí, který za standardní souboj, který nepřekračoval rámec všech ostatních odpískal pokutový kop, který proměnil domácí Pavel Balabán ⚽️. V 88 min. pak zvýšil na konečných 3:1 Michal Staněk ⚽️ a to po vysokém míči směřujícím na brankovou čáru, kde se nepodařilo odstínit 2 domácí hráče.

➡️ Utkání by slušela spíše remíza či rozhodnutí z brejků na jednotlivých stranách. Věříme, že po dalším utkání bude nálada již veselejší 😉