27.10.2019 14:30 Zbraslav B : Radostice 2:3

Každá série jednou končí. Zbraslav „B“ porážíme 3:2.

Střelci :Kozel Jan, Macalík Michal, Žúbor Michal

Do Ketkovic, kde hraje své domácí zápasy Zbraslav „B“, jsme přijeli s jediným hráčem na střídačce – Pavlem Sádlíkem, který se do hry dostal už ve 32. minutě za zraněného Radima Dvořáka.

V prvním poločase byli aktivnější domácí. Do první šance se dostali už v 6. minutě, když se po skrumáži na naší šestnáctce dostal k míči Podlaha, ale jeho střelu zblízka Luďa vychytal.  O tři minuty později utekl naší obraně Březina, ale nedokázal zakončit. Ve 13. minutě putoval míč od Martina na Kubu, ten vysunul Jožu, který přihrál před branku Honzovi a ten zblízka zakončil . po pěkné kombinační akci tak jdeme do vedení, 0:1. Ve 14. minutě se uvolnil Střecha, ale jeho střelu Luďa reflexivně vyrazil na roh. Z protiútoku se do samostatného úniku dostal Balotelli, ale ani on brankáře Majera nepřekonal. Domácí měli mírnou převahu, dostávali se do šancí, ale s nebezpečnou střelou Dejrala si Luďa poradil. Překonal ho až v 30. minutě hlavou Podlaha po přihrávce Střechy. O dvě minuty později zahrozil ještě jednou Podlaha, ale sám před Luďou naši branku přestřelil. Domácí sestava byla skutečně jak z programu veletrhu „Stavíme a bydlíme“ Podlaha-Střecha-Chalupa.

Druhý poločas byl z naší strany podstatně lepší. Byli jsme iniciativnější, zpřesnili jsme přihrávky a vytvářeli jsme si šance. V 55. minutě Kuba vysunul Balotelliho, který utekl obraně, udělal kličku i Majerovi a do prázdné zakončil, vedeme 1:2. Další šanci jsme měli v 65. minutě, když nejdříve Balotelliho střelu  vyrazil Majer, míč se dostal ke Kubovi, ale ten místo prázdné branky trefil ležícího Majera. Naše vedení jsme navýšili v 81. minutě, když trestný kop Honzy zasunul do své branky pro tlakem Tučniaka domácí útočník. V oficiální zápise je veden jako střelec branky Mihal Žubor alias Tučniak. Domácí zkorigovali dvě minuty před koncem, když se prosadil opět Podlaha.

O rozdílnosti obou poločasů hovoří jasně následující čísla.

 StatistikyDomácíHosté
 I.II.CelkemI.II.Celkem
Rohy527538
Na branku527268
Mimo branku9110347
Žluté karty101112
Červené karty000000