28.4.2024 16:30 Radostice : Popůvky 3:3 (2:2)

👍SE SILNÝMI POPŮVKAMI SAHALY RADOSTICE PO VÍTĚZSTVÍ, KTERÉ VZALO AŽ NASTAVENÍ ☺️

TJ Sokol Radostice – TJ Sokol Popůvky 3:3 (2:2)

Branky: 15. Jan Paseka, 30. David Hornoch, 86. Jakub Johaník – 29. Jan Marek, 39. Michal Fretzer, 93. Pavel Gross

Sestava Radostic:

Ondřej Petrovský – Zdeněk Kuře, Michal Kadlčík, Zdeněk Hrdlička, Jakub Kolník – Jakub Johaník, Martin Smíšek, Michal Žúbor, David Kuře (63. Jozef Žúbor)- Jan Paseka (67. Matěj Kolník), David Hornoch (92. Roman Čejka)

1.poločas 📣

Díky prominutí zbytku trestu za ČK v posledním podzimním utkání se opět na trávníku objevil Michal Kadlčík a tak se obana radostických vyztužila. Velké věci se však již v 15 min. děly u kiosku, přesněji pod ním zaúřadoval v úniku Honza Paseka a poslal domácí do vedení 1:0 ⚽️. V 29. min. agilní Jan Marek po pěkné střele k tyči srovnal na 1:1 ⚽️. Minutu na to však domácí kapitán Michal Žúbor pálil za šestnáctkou do tyče a následně si dobře zpracoval míč David Hornoch a poslal do vedení 2:1 ⚽️. Do deseti minut hosté vyrovnali akcí jako přes kopírák, kdy z jejich levé strany prošel obranou 39. Michal Fretzer⚽️a do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

2.poločas 📣

Ve druhé půli byla hra dlouho vyrovnaná a domácím se dařilo držet střed hřiště, stejně dobře fungoval stoperská dvojice a dobré vyběhy předvedl i domácí brankář. Radostice se snažily hrozit z brejku, kdy po obejítí brankáře a nahrávce na zadní tyč hasili hosté nebezpečí před prázdnou brankou. V 86. min. se odražený míč vykutálel ke Kubovi Johaníkovi, který dobře trefeným míčem levou nohou na zadní tyč rozjásal domácí 3:2⚽️. Vítězství bylo naspadnutí. Hosté však dostali v nastavení možnost posledního nákopu do šestnáctky a neš´tastného odrazu pro domácí využil Pavel Gross, 93 min. 3:3 ⚽️. Závěr tak byl pro domácí krutý, každý bod se však počítá.

Již ve středu 1.5. Radostice přivítají v dalším derby utkání tým Ořechova B a to v 16.30 hod.