12.9. 2019 16:30 Zakřany : Radostice 2:1 (1:1)

STŘELEC: Macalík Michal

Sestava: Drápal Luděk – Tofl Lukáš /Žúbor Jozef/ , Žúbor Michal, Veselý Tom, Večeřa Václav – Dvořák Radim, Kadlčík Michal /Paseka Jan/, Johaník Jakub, Sádlík Pavel – Kozel Jan, Macalík Michal

V Zakřanech jsme po bojovném výkonu prohráli těsně 2:1. Nalomila nás přísně odpískaná penalta v 31. minutě za postrčení ve vápně. Takových soubojů je ve vápně nespočetně, sudí ale po nápovědě a teatrálním pádu pískl a domácí se ujali vedení 1:0. My jsme v první půlce neproměnili dvě výborné šance. No do přestávky jsme přece jenom srovnali na 1:1, gólem Balotelliho.

Prvních 15 minut v druhém poločase nás soupeř zmáčkl. My jsme se postupně z tlaku vymanili. Když se hra postupně vyrovnala, tak z nevýrazné akce, po úniku útočníka, domácí z nemožného uhlu zvyšují skóre na 2:1. V závěru jsme dali všechny sily do útoku a i díky tvrdé obraně se naši snipery neprosadili. Soupeř byl asi o ten gól lepší, no my jsme si za bojovnost bodík zasloužili. Pokud podáme stejný výkon v neděli proti Bránicím, měli bychom bodovat naplno.