26. 5. 2019 16:30 hod. M. Bránice : Radostice 4:0 (2:0)

V zápase s na jaře dobře hrajícími Moravskými Bránicemi jsem si chtěli vylepšit naši bídnou jarní bilanci. Ovšem hned z první střely na branku jsme inkasovali. Hra v prvním poločase byla vyrovnaná, byli jsme aktivní, ale neproduktivní. Naopak ve 34. minutě se prosadil domácí 5 přes Chajdu a prostřelil Luďu podruhé. V posledních 10 minutách jsme měli několik příležitostí zkorigovat stav. Nejdříve Martin vysunul Kubu, který se dostal až před brankáře, ale neproměnil. O 3 minuty později Joža přihrál Filipovi, ale ani on velkou šanci nezužitkoval. V poslední minutě 1. poločasu fauloval domácí 6 Jožu v pokutovém území,  ale penaltu Chajdovi brankář chytil.
Do druhého poločasu poslal trenér do útoku Honzu a Dominika, ale naši  záložníci nedokázali přihrávkou využít jejích rychlost. Naopak Joža udeřil domácího 9 a byl vyloučen.  Tím se naše hra úplně rozsypala a domácí v pohodě dali další 2 branky a zápas bez problémů vyhráli.

Sestava :
Drápal Luděk – Tofl Lukáš, Žúbor Michal, Kuře Zdeněk, Večeřa Václav – Urban Tomáš, Krubl Filip, Smíšek Martin, Kadlčík Michal, Johaník Jakub – Žúbor Jozef
Střídání:
46´Urban Tomáš – Paseka Jan
46´Kadlčík Michal – Dostál Dominik
76´Tofl Lukáš – Tlustoš Patrik

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ (zdroj fb M. Bránice)