Radostice : Drásov 3:4 /0:1/

Góly:
Veselý Tom, Smíšek Martin, Veselý Tom

Report:
Hosté se v zápase o třetí místo představili jako rychlý a kvalitní celek. Do první vážnější akce se dostal v 6. minutě Joža, ale z úhlu hostujícího gólmana Grünwalda nepřekonal. Na druhé straně fauloval v 15. minutě Tom Odehnala a nařízený pokutový kop Rampula proměnil. Hra byla vyrovnaná, mohli jsme vyrovnat z trestného kopu, který Tom poslal nad Grünwaldovu branku, nebo v 26. minutě, kdy střelu Bódi vyrazil Grünwald na roh. Hned z protiútoku se hosté dostali do přečíslení, Bušina se ocitl sám před Luďou, ale ten výborným zákrokem jeho střelu vyrazil. Obdobný zákrok předvedl Luďa ještě ve 40. minutě, kdy se před ním ocitl Šimek, ale také neproměnil.

Hned na začátku 2. poločasu se hosté prosadili podruhé. Na střelu Daniela z dálky Luďa nedosáhl. Zdálo se, že hosté mají utkání pod kontrolou, ale 53. minutě vysoký centr Toma zapadl do rožku Grünwaldovy branky. To naše hráče nabudilo, vytvořili jsme si převahu, kterou zužitkoval Martin krásnou střelou zdálky a vyrovnal. Neradovali jsme se však dlouho, protože o 3 minuty později opět střelou mimo pokutové území získal Klouda hostům vedení zpět. Opět se nám podařilo vyrovnat, když Tomovi sedla i další střela zdálky. Bohužel jsme vyrovnaný stav neudrželi a pět minut před koncem další střelou zdálky zajistil hostům vítězství Rampula.

Takže po velmi zajímavém utkání, kdy hned šest gólů padlo ze střel mimo pokutové území, si všechny body odvezli hosté.

SESTAVA: Drápal Luděk – Tofl Lukáš. Veselý Tom, Kuře Zdeněk, Večeřa Václav – Krubl Filip, Ryšavý Bohdan, Smíšek Martin, Urban Tomáš – Žúbor Jozef, Dvořák Radim