22. 08. 2021 v 17:00 hod Zakřany : Radostice 1:1 (0:1) Gól: Kolník

3. KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 22.8.2021🇺🇦 SOKOL BODUJE 🤩🥳! Z PŮDY ZÁKŘAN VEZEME PRVNÍ PUNKT DO TABULKY 👍, ZASLOUŽILI JSME SI VŠAK 3.

TJ Sokol Zakřany vs TJ Sokol Radostice 1:1 (0:1)Branky: 50. Jakub Šrajtl – 19. Jakub Kolník

Sestava Radostic: Jan Ambrož – Jozef Žúbor, Michal Žúbor, Michal Kadlčík, Lukáš Tofl – Jakub Kolník (50. Jan Paseka), Jakub Johaník, Martin Smíšek, Jiří Kadlec jun. (87. Martin Sienty) – Filip Krubl, Michal Macalík

⏱1. poločas: Nedělní odpoledne v Zakřanech přineslo zábavnou podívanou a řadu šancí především na straně Radostic. Začneme však popořádku tím, že do utkání na hřišti houževnatého soupeře jsme nastoupili se změnou na pozici brankáře, kdy svoji kariéru po 21 letech obnovil Honza Ambrož a nevedl si špatně. Hned od úvodu utkání jsme byli aktivnější a snažili se postupně pasovat naše útočníky. Z levé strany hrozil Michal Macalík, který zatápěl domácím po individuálních akcích, na pravo operoval Filip Krubl. ⚽Po pěkné kombinační souhře na ose Johaník-Kadlec-Macalík-Kolník jsme se v 19 min. dostali po brance Jakuba Kolníka do zaslouženého vedení. Dále jsme hrozili z rohů i trestných kopů. Postupně domácího brankáře vyzkoušeli Michal Macalík, Michal Žúbor a Jakub Johaník, jehož střelu vytáhl domácí brankář u levé tyče. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

⏱2. poločas: 💰Po 5. minutách druhé půle se k odraženému míči dostal domácí Jakub Šrajtl a jak se později ukázalo vytrhl nám 3 body ze šrajtofle😠. Po této inkasované brance jsme však převzali opět otěže utkání do vlastních rukou. Soupeře jsme přehrávali jak ve středu hřiště, tak i po stranách. Roh střídal, roh a standardka, standardku. Chybělo to jediné, gól! Postupně se do šancí dostávali Michal Macalík, který po úniku mířil na zadní tyč, střídajcí Honza Paseka, Jirka Kadlec, který dvakrát zahrozil z pravé strany. Do největší šance se však asi 5 min. před koncem vřítil Filip Krubl, který po nahrávce ze středu hřiště na dvakrát nepřekonal domácího brankáře, přičemž především z odraženého míče se jistě dal vytěžit kýžený gólový výstup. Za celé utkání je však třeba ocenit i domácího brankáře za zákroky, kterými trápil radostické forwardy.👩‍🦰👩‍🦰 Zajímavostí utkání bylo složení rozhodcovské trojice, kdy 2 místa obsadily zástupkyně něžného pohlaví, které mohly získat další zkušenosti.I když za nedělní představení měly být na kontě Radostic 3 bodíky, obrana i s brankářem působili kompaktně, středová řada přehrávala domácí v rychlosti i důrazu a nadějnými brejky útočníků se Radostice dostávaly do řady šancí. Chyběla nám sice střelecká potence, ocenění si zaslouží přístup hráčů k utkání i nasazení do hry 👏. Hru v pohybu a kombinaci na jeden dotek, chce jistě vidět každý fanoušek a proto příště, vzhůru na Sirotek 🏟!

📷 Photo by Naďuí