13. 10. 2019 Drásov : Radostice 3:1 (2:0)

Do Drásova jsme přijeli bez řady zraněných hráčů s jediným hráčem na střídačce (Patrikem), který se do hry dostal už v 29. minutě za zraněného Šneka.

Domácí měli od začátku zápasu převahu, ale do větších šancí jsme se dostávali my. V 7. minutě po trestném kopu Kuby se dostával k míči na zadní tyči Zdenál, ale ve skluzu branku netrefil. V 11. minutě se po chybě domácí obrany dostal do šance Joža, ale trefil jen brankáře Grünwalda. Pak už převzali otěže prvního poločasu domácí. Ve 13. minutě vyhrál domácí Odehnal hlavičkový souboj s Chajdou, přihrál Šimkovi, který překonal Luďu. O šest minut později se za naši obranu dostal Odehnal a překonal Luďu podruhé. Po celý poločas měli domácí výraznou převahu, byli rychlejší a vyhrávali většinu osobních soubojů. Naštěstí se už více brankově neprosadili.

O přestávce měl trenér důrazný proslov v naší šatně a do druhého poločasu nastoupilo zcela jiné mužstvo. Byli jsme rychlejší, přesnější a většina hry se odehrávala na půlce domácích. V 57. minutě jsme se prosadili. Po trestném kopu Vaška z levé strany dorazil u zadní tyče míč do branky Zdenál. V 67. minutě byl v šanci Joža po rohovém kopu Radima jeho hlavičku chytil Grüwald. Toho vyděsil o chvíli později jeho spoluhráč Los, když jeho hlavička mířila do levého rohu jeho branky, ale Grüwald stačil vyrazit na roh. Řada našich střel mířila mimo branku, takže jsme vyrovnat nedokázali. Naopak v 88. minutě, když jsme vrhli všechny síly do útoku, se prosadili domácí, když Luďa neudržel míč a vzápětí fauloval. Pokutový kop proměnil Rampula.

O rozdílnosti poločasu hovoří jasně následující čísla.

Statistiky Domácí Hosté
  I. II. Celkem I. II. Celkem
Rohy 5 1 6 0 6 6
Na branku 7 2 9 1 4 5
Mimo branku 5 1 6 3 6 9
Žluté karty 1 1 2 0 2 2
Červené karty 0 0 0 0 0 0