6. 10. 2019 Radostice : Melčany 0:3 (0:2)

SESTAVA:
Drápal Luděk – Tofl Lukáš, Veselý Tom (80´Žúbor Michal), Kuře Zdeněk (65´Sádlík Pavel), Žúbor Jozef – Dvořák Radim, Smíšek Martin, Kadlčík Michal (46´Ryšavý Bohdan) – Johaník Jakub – Macalík Michal (19´Tlustoš Patrik), Paseka Jan

1️⃣Hosté se dostali poprvé před naši branku v 10. minutě a hned z toho byl pokutový kop za faul Toma. Hostující Máčal s jistotou proměnil. O 3 minuty později ten stejný hráč obloučkem přehodil Luďu a dostal svůj tým do dvougólového vedení. Na naší straně byl první náznak šance v 18 minutě, když obraně utekl Honza, ale jeho přihrávku Martin do branky neprotlačil. Ve 20. minutě dostal žlutou kartu Kuba za faul. V 26. minutě trefil Honza hlavou břevno po Radimovém centru z prave strany. Jinak jsme branku Komárka v prvním poločase neohrozili.

2️⃣V 50. mminutě po nedorozumění obrany zvyšuje Hrnčíř ve skluzu na 0:3. My jsme se dostali do největší šance zápasu v 65. minutě, když se dostal Joža sám před brankáře, ale pouze ho nastřelil stejně jako o deset minut později Martin po přihrávce Kuby. V 75, minutě dostal žlutou kartu Pavel Sádlík za faul. Poslední šanci měli v poslední minutě hostě, ale Luďa proti Hrčířovi úspěšně zakročil.

🔜 Nepovedený zápas už je za náma, teď je potřeba se soustředit na nedělní výjezd do Drásova