1. 9. 2019 16:30 Radostice : Babice u Rosic 1:5 (1:4)

Střelci : Kozel Jan

Report:

🇺🇦 😢😢 Babky rostou a zastínily Radostice. Promrhané šance domácích trestal hostující Zástěra.
T. J. SOKOL RADOSTICE – T. J. Sokol Babice u Rosic 1:5
⚽️ Branky: 10. Jan Kozel – 16. Patrik Jurda, 19., 21. a 31. Petr Zástěra, 81. Josef Barák
👬Sestava T.J. Sokol Radostice: Drápal – Večeřa,Žúbor M., Veselý,Tofl (46. Sádlík) – Johaník,Smíšek (11. Dostál),Kadlčík (46. Paseka), Urban – Macalík, Kozel
📒Žluté karty: 3ž. Václav Večeřa, 60. Tom Veselý, 76. Jan Kozel – 82. Vladimír Böhm.
➡️Na další domácí utkání jsme se po dvou výhrách v řadě těšili a taky jsme do něj vstoupili velmi ofenzivně. Dominoval především Balotelli (MIchal Macalík), který hned v úvodu třikrát běžecky předčil hostující obranu. Zkoušel to z pravé i levé strany, v jeden okamžik posadil na zadek tři obránce a z malého vápna mohl zamířit s přehledem k jedné či druhé tyči. A jak to skončilo? To je kapitola druhá. 2x nebyla koncovka dostatečně důrazná či přesná a při největší šanci míč zamířil přímo za postranní čáru do lebedy. Stejně si pak v dobré příležitosti počínal i Kuba Johaník, kdy místo zpracování volil střelu z první, zcela mimo výseč. Přesto jsme se však po jeho rohu, dobrém zpracování a tvrdé střele Honzy Kozla dostali již v 10. minutě do vedení. Hned na to se nám však nešťastně zranil středopolař Martin Smíšek,který po souboji špatně došlápl a výron byl na světě. Laxní přístup našich hráčů v obranné fázi následně vedl k tomu, že se hostující dostali do vedení. Po pěkné střele zpoza vápna nejdříve srovnal Patrik Jurda, 16. min, 1:1. Po té už řádil Petr Zástěra, který skvěle využíval pěkné pasy hostujících. Raz, dva, tři a hattrick byl na světě. Tečeme jak žumpa, 1:4. To byla tedy lekce z produktivity! Při dalších střelách nás tentokrát podržel brankář Luděk Drápal.
➡️Trenér tak v šatně udělal 2 změny a mimo jiné poslal na plac dalšího útočníka Honzu Paseku. Ani této změny jsme však již nedovedli využít. Za zmínku stojí pouze útočný kontr, kdy Honza Kozel místo zpracování střílel z první mimo tři tyče.
Následně se především z naší strany zvrhla pozornost vůči hlavnímu sudímu, kterého jsme mj. nesportovně nasměrovali i mezi 2 půlky. Rychlejší a důrazní hosté nás v závěru ještě jednou potrestali a to v 81. min. Josefem Barákem, když mu šanci připravil všudybyl Petr Zástěra.
➡️ S ohledem na vstup do utkání prohra mrzí. Za neproměněné loženky Balotelliho a zranění Martina Smíška jsme byli krutě potrestáni. Takový je však fotbal. Nedáš, dostaneš, říká se a nám tento spiel pěkně zhořkl. Babice nám solidně vyprášili kabát.
🥳 Ocenit určitě můžeme návštěvu. Hostující mužstvo již tradičně přijela povzbudit početná fanouškovská obec, která mohla slavit zasloužené vítězství.
⚽️ Šanci rehabilitovat se budou mít Radostice již v sobotu, kdy zajíždí na půdu vedoucího týmu ze Zákřan. Jak naznačují výsledky soutěže stát se může cokoliv, je však třeba pálit ostrými. Zachovejte přízeň Sokolu!