18.8.2019 17:00 Radostice : Deblín 3:1 (2:1)

Góly: Johaník Jakub pen., Kozel Jan 2x,

SESTAVA:
Drápal Luděk – Tofl Lukáš, Žúbor Michal, Veselý Tom, Večeřa Václav – Krubl Filip, Smíšek Martin, Kadlčík Michal, Johaník Jakub – Kozel Jan, Macalík Michal

REPORT ALLA JAKUB

🥳💪I Kozel může být dobrým zahradníkem! Sklidili jsme 3 bodíky a Deblín PORÁŽÍME 3:1!
➡️ Branky: 3. Jakub Johaník (pen.), 28. a 88. Honza Kozel – 44. Petr Sojka
➡️ Ty Prďo, to byl start! Do prvního domácího zápasu jsme vlétli jako velká voda. Již ve 2. min. po přihrávce Michala Kadlčíka zapnul motory Balotelli a pláchnul hostující obraně. Brankáři Staňkovi nezbylo nic jiného než jej nabrat na vidle. Po poradě s čárovým rozhodčím se hlavní arbitr odhodlal ukazát na značku pokutového kopu a brankáře navíc ožlutil. K penaltě se postavil Kuba Johaník a míč vtěsnal mezi pravou tyč a hostujícího brankáře, který na míč nedosáhnul. Ve 20. min. opět Kuba střílí zpoza šestnáctky, brankář Staněk však míč vytlačuje nad břevno. Ve 28. min. všudypřítomný Michal Kadlčík vysunuje Honzu Kozla, který se nadvakrát nemýlí a vedeme 2:0. Hosté zahrozili na konci poločasu. Ve 40. mim. střela Slavíčka vyděsila nejen Luďka Drápala, ale také domácí kotel za jeho brankou u kiosku. 43. min. a centr Milana Špiříka na hlavu Petra Sojky, Luděk však vyráží. Ve 45. min. bylo již sojčí duo úspěšné, dlouhý aut Ondřeje Sojky zamířil na Petra Sojku, který hlavou mířil mezi Luďkovi nohy. Do kabin tak odcházíme za stavu 2:1.
➡️ 5. min po půli přišel pěkný centr Toma Veselého na Piipa, který hlavou míří do břevna. Po té postupně zahrozili hosté. V 70. min. po úniku míří hostující Hrnčíř mimo pravou tyč domácích. Následně Ondřej Sojka míři na hlavu Petra Sojky a Luděk tento nebezpečný míč vyráží. Koncovka však patřila opět našim barvám. V 85. min. se po trmě, vrmě míč odrazil k Radimovi „Prďovi“ Dvořákovi, který vypustil ostrý kvér. Hostující brankář však konečky prstů míč vytlačuje mimo 3 tyče. Dobře voba! 87. min. a další závar, střídající Pavel Sádlík vysunuje Honzu Kozla, který míří do břevna, z následné dorážky pak Tom otírá střelu o hostující tyč. Minutu na to příšla fotbalová poezie, Tom přenesl míč na levou stranu, Kuba Johaník jej zpracoval a předložil pod sebe. Honza Kozel utaženou placírkou míří do růžku hostující svatyně. To chceš!
Vedeme 3:1 a vítězství už nepouštíme!
➡️ Za bojovnost v parném počasí si zaslouží pochvalu celý tým. Vynikal však opět Honza Kozel, který vstřelil 2 fíky. Z útoků hrozil také Balotka, dobře se hýbal Michal Kadlčík a hru tělem zlepšil oproti minulému zápasu Martin Smíšek. 
Obrana zvládla periodu, kdy jsme se zatáhli do defenzivy.
😁 Po zápase tak vládla veselá atmosféra, někteří hráči si objednali dvojitou porci vítězného cigára, na což reagoval trenér Jirka Holcmann alias Čáp s žádostí o převážení těchto jedinců a s dotazem, jestli nedochází k porušení životosprávy 😆 Prďa na závěr chtěl svojí pózou symbolizovat, že tento zápas měl z naší strany pořádné koule 🤪