SEZÓNA 2019/2020 JE ZA DVEŘMI v neděli začínáme

V neděli 11. 8. 2019 v 10.00 hod. odstartujeme sezónu 2019/2020 utkáním v Lažánkách. Museli jsme malinko posílit kádr, protože poslední kola minulé sezóny jsme měli potíže sehnat jedenáct borců do pole.

Na novou sezónu je připraveno celkem 22 hráčů. V minulé sezóně se nám nedařilo po útočné stránce. Proto jsme nutně potřebovali posílit útočné řady. Jednak se za námi vrátil z Troubska Balotelli (Macalík Michal), a útok podpoří i se sousedního Ořechova nová posila Honza Kozel. Posily okresních parametrů svou sílu ukázali v přípravných utkáních. Dále naše řady posílil Pavel Sádlík z Chudčic. Výbornou zprávou je, že z týmu nik neodchází, a všichni jsou připraveni reprezentovat radostický fotbal. Jedině dlouhodobě zraněný Pavouček (Smejkal Roman) je po operaci kolene, se na podzim na zelený trávník za námi nedostane. Přejeme mu ale brzké uzdravení a těšíme se na něj na jaro 2020.

V přípravě jsme absolvovali dvě přípravné utkání. První jsme odehráli na hřišti Dolních Kounic. Utkání plné gólu a individuálních chyb skončilo v náš neprospěch 6:7.
Druhé utkání jsme odehráli na domácí půdě proti týmu z Važan n. Likavkou. Tým který před rokem hrál okresní soutěž, byl pro nás vyrovnaným soupeřem. Diváci mohli vidět pohledné utkání z obou stran, které se nám podařilo dotáhnout do vítězného konce. (3:1)

Realizační tým se nemění:

Předseda: Pazourek Milan
Vedoucí: Kadlec Jiří
Trenér: Holcmann Jiří
Administrativa: Smejkal Jan

Celkový seznám hráčů na sezónu 2019/2020:
Bohdan Ryšavý, Dominik Dostál, Filip Krubl, Gabriel Varga, Tomáš Urban, Jakub Johaník, Jan Kozel, Jan Paseka, Jozef Žúbor, Luděk Drápal, Lukáš Tofl, Martin  Smíšek, Michal  Kadlčík, Michal  Macalík, Michal  Žúbor, Pavel Sádlík, Patrik Tlustoš, Radim Dvořák, Roman Smejkal, Tom Veselý, Vašek   Večeřa, Zdeněk Kuře: