05. 05. 2019 16:30 Radostice : Deblín 0:1 (0:0)

REPORT:


V neděli jsme nastoupili proti soupeři, který snad u nás nikdy nevyhrál – mužstvo z Deblína.
Utkání za chladného počasí jsme začali vlažně, oťukávaní na obou stranách. Soupeř jakoby ale chtěl více vyhrát. Deblínští byli pohyblivější, důraznější. My jsme naopak hráli jakoby se nemohlo nic stát. A když nebyla uznána koncovka Filipa, která údajně dle sudího, po střele do břevna a odrazech od země do břevna, nepřekročila brankovou čáru bylo po naši kreativitě. Nic většího jsme si nevytvořili, naopak soupeř si vytvořil 2 – 3 dobré šance, které ale neproměnil.
V druhé polovině jsme chtěli být aktivnější. Naopak soupeř nás potrestal, kdy Tučniakovu přihrávku na polovině hřiště vystihl soupeř a z rychlého protiútoku jsme inkasovali 0:1. Pak jsme malinko zvýšili otáčky, Hrálo se více na polovině soupeře, který hrozil pouze z brejků. No pustili nás pouze k jedné vyložené šanci, kdy Jóža z malého vápna po centru Toma hlavou zazdil tutovku. Zbytek si už hosté pohlídali a po zásluze vyhráli.
Závěr: Nemasný, neslaný výkon z naší strany za sychravého počasí.

Sestava:
Drápal Luděk – Tofl Lukáš, Veselý Tom, Kuře Zdeněk, Tlustoš Patrik – Urban Tomáš, Smíšek Martin, Krubl Filip – Žúbor Jozef, Smejkal Roman
Střídaní:
46´Smejkal Roman – Dostál Dominik
46´Urban Tomáš – Žúbor Michal

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ: