28. 4. 2019 v 16:00 hod Ketkovice : Radostice 0:1 /0:0/ Kuře Zdeněk

Report:

Po třech porážkách v řadě a bez jarního vítězství jsme jeli na hřiště beznadějně posledního mužstva naší skupiny. Domácí však nezapomněli, že jsme na podzim domácí utkání vyhráli jen díky kontumaci po „odhalení“ jejich neoprávněně hrajícího hráče, a k zápasu přistoupili značně prestižně. V první části zápasu byli aktivnější a pohyblivější a vytvořili si také první velkou šanci, když v 16. minutě se dostal sám před Luďu Sedlák, ale Luďa mu zmenšil střelecký úhel a jeho střelu chytil. Na druhé straně se do šance dostal v 20. minutě Filip, ale nedokázal trefit z poloviny odkrytou branku Vyskočila. Ve 43. minutě se do další šance dostal Michal Kadlčík, ale trefil jenom domácího brankáře.

Ve druhém poločase jsme byli aktivnější my. V 56. minutě kopal Bóďa trestný kop, k míči se dostal Zdenál a hlavou nedal Vyskočilovi šanci. V 62. minutě se hlavičkou „proslavil“ i Michal Kadlčík, jenže jeho hlava nemířila na míč, ale na domácího stopera, který s výkřikem padnul k zemi a to vedlo rozhodčího Staňka k tomu, že Michala vyloučil. Ani v oslabení jsme domácí nepustili do vyložené šance, i když v 70. minutě kopali čtyři rohy za sebou. Naopak Tučniak trefil z trestného kopu břevno a další jeho šanci vyrazil Vyskočil na roh. Takže jsme nakonec v nervózním zápase vybojovali tři body.

Sestava: Drápal Luděk – Tofl Lukáš, Urban Tomáš, Kuře Zdeněk, Večeřa Václav – Krubl Filip, Ryšavý Bohdan, Smíšek Martin, Johaník Jakub – Žúbor Jozef, Kadlčík Michal.
Střídání:
60´Ryšavý Bohdan – Žúbor Michal
63´Žúbor Jozef – Dostál Dominik
85´Johaník Jakub – Smejkal Roman

STATISTIKY Z UTKÁNÍ:

I.II.celkemI.II.Celkem
ROHY156112
STŘELY NA BRÁNU314235
STŘELY MIMO BRÁNU314404
ŽLUTÉ KARTY022123
ČERVENÉ KARTY000011

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *