Neděle 31.10.2021 14:30 M. Bránice : Radostice 2:3 (1:3)

🇺🇦 ČTVRTÁ VÝHRA V ŘADĚ NA ZÁVĚR PODZIMU 🤩🥳🍁!

1.KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 30.10.2021Fotbal Moravské Bránice vs TJ Sokol Radostice 2:3 (1:3)

Branky: 9. Zdeněk Hrdlička, 20. Michal Žúbor (pen.), 33. Jakub Johaník

Sestava Radostic: Luděk Drápal – Jozef Žúbor, Michal Žúbor, Martin Smíšek, Václav Večeřa – Michal Kadlčík , Jakub Johaník, Bohdan Ryšavý, Jakub Kolník – Filip Krubl, Zdeněk Hrdlička (86. Jan Ambrož)

⏱1. poločas: K poslednímu zápasu podzimu a souboji sousedů v tabulce přijela rozhodcovská trojice i s delegátem utkání. Za to radostická sestava čítala pouze jednoho náhradníka. Přesto však úvod utkání patřil především hostujícímu Sokolu. Hned v 5. minutě nestárnoucí Bohdan Ryšavý zatáhl míč po levé straně a nacentroval na Jakuba Kolníka, který z voleje prověřil domácího brankáře, jemuž se však podařilo míč vytěsnit na roh. ⚽️ Jak vyjedu z barua, dávám góly z rohua s těmito slovy funkové úderky J.A.R.. se k dalšímu rohu z levé strany postavil Kuba Johaník a na přední tyčce našel Zděnka Hrdličku, který umnou hlavičkou poslal Radostice do vedení 0:1. Vyrovnání však na sebe nenechalo dlouho čekat a v 15. min. si z levé strany míč nešťastně srazil Martin Smíšek 1:1.⚽️ Hned o 5 min. později však radostické znovu poslal do vedení, po ruce domácích, penaltový mág Michal Žúbor, který brankáře poslal na druhou stranu 1:2 🧙 . ⚽️ Účet prvního poločasu po úniku Filipa Krubla uzavřel ve 33. min. Kuba Johaník, když po vyraženém míči a zasekávačce nechal domácího obránce projet na saních 🛷 a zvýšil na 1:3 .

⏱2. poločas: ⚽️ Druhá půle však patřila domácím, kteří přeskupili řady a dostali hostující pod tlak, který vyústil v 52. min. ve snížení na 2:3. Následně domácí hroty zaměstnávaly radostickou obranu, která musela odolat i sérii rohů. V 80 min. však po autu Michala Kadlčíka zpracovával míč Kuba Johaník, kterého uťal domácí obránce a rozhodčí Ilona Koryčanská neváhala a ukázala na značku pokutového kopu. Penalty se opět chopil Michal Žúbor, leč tentokráte domácí brankář vystihl směr jeho střely a penaltu lapil. Horko bylo v posledních minutách, kdy domácí srovnali, jejich radost však byla předčasná, protože ofsajdové postavení střelce odhalil pomezní rozhodčí. Je třeba zmínit, že v závěru se na hrotu objevil i střídající brankář Honza Ambrož, který se dokonce dostal do gólové situace, která však k brance nevedla.Za zvládnutí útočných choutek domácích si jistě zaslouží pochvalu celá obrana, ve složení Jožka Žúbor-Martin Smíšek-Michal Žúbor-Vašek Večeřa včetně brankáře Luďka Drápala, který míče nevyrážel, ale tlumil v náručí.Na sérii vítězství tak radostický Sokol navlékl již čtvrtý korálek 🥂🥳 .

📷 Photo by Naďuí 🙏