24.10.2021 14:30 hod. Radostice : Vysoké Popovice 3:2 (1:0)

Střelci: Krubl Filip, Hrdlička Zdeněk, Ryšavý Bohdan

Sestava: Ambrož – Tofl, Žúbor M, Kadlčík, Žúbor J, – Sienty, Smíšek, Ryšavý, Kolník, – Hrdlička (80´Dvořák), Krubl

Poslední domácí utkání jsme nastoupili v okleštěné sestavě. Ledva jsme naškrabali 12 hráčů a to díky obětavosti Radima a Martina, který neváhali vypomoct na tohle utkání.

Utkáni začalo pro nás dobře. Hosté se zahrávali s ohněm na vlastní polovině, kdy jsme soupeře zapressovali, a po získaní míče Filip nekompromisně trestal střelou k tyči, již v 1. minuté utkání. Poté hosté měli více ze hry ale jejich hra byla dobrá tak pouze po velké vápno. Optickou převahu hosté nedokázali proměnit na gól a tak jsme do šaten odcházeli s jednogólovým náskokem.

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté měli uzemní převahu kombinovali ale stále daleko od naši branky. Naopak my jsme bránili a čekali na protiútoky. Jeden vyšel po kombinaci ořechovských veteránů, kdy Bóďa dlouhým pasem našel Zdenka, který propálil gólmana a zvýšil na 2:0. Hosté otevřeli hru a hráli vabank. Jejich úsilí bylo odměněno brankou. Po centru z levé strany pohotově zakončil z druhé vlny nabíhající hostující hráč 2:1. Snaha o vyrovnaní hostí byla jednoznačná. I hostující gólman hrál venku ala Neuer, co se ukázalo jako osudové. Dnes výborně hrající Filip napadal rozehrávku hostů, vystihl jejich rozehrávku a gólman musel hasit unikajícího Píípa. Odpískaný přímí kop proměnil Boďa na 3:1. Hosté dali všechny sily do útoku, podařilo se jim ale pouze korigovat výsledek na konečných 3:2.

Tři body ostali doma. Díky bojovnosti a zkušenostem okleštěného radistického „Odl boys“ týmu a i díky vydatné podpory fanoušků. Děkujeme!!!

foto : veličenstvo Naduiii