Sobota 16.10.2021 ve 14:00 Babice u Rosic : Radostice 2:3 (1:2)

🇺🇦 DALŠÍ VÝHRU POTVRDIL ČTYŘNÁSOBNÝ OTEC BALOTELLI🤩🥳!

12.KOLO III.B fotbalové třídy – NEDĚLE 16.10.2021TJ Sokol Babice u Rosic vs. TJ Sokol Radostice 2:3 (1:2)

Branky: 29. Zástěra Petr, 75. Zástěra Petr – 42. Johaník Jakub, 44. Johaník Jakub, 79. Macalík Michal

Sestava Radostic: Jan Ambrož – Václav Večeřa (46. Zdeněk Hrdlička), Michal Žúbor, Martin Smíšek, Lukáš Tofl – Jozef Žúbor , Jakub Johaník, Bohdan Ryšavý, Jakub Kolník – Filip Krubl, Michal Macalík (86. Pavel Sádlík)

⏱1. poločas: Do utkání s posledním týmem tabulky radostičtí nastoupili s jasným cílem potvrdit domácí vítězství z posledního kola soutěže. Sestava zůstala stejná s výjimkou postu brankáře, kde nahradil zraněného Luďka Drápala Honza Ambrož. Do utkání jsme vstoupili řadou šancí po pěkných kombinacích, koncovka však byla žalostná, 2x to zkoušel Jakub Johaník, následně Bohdan Ryšavý a v útoku hrozili Michal Macalík a Filip Krubl. ⚽ Po těchto neproměněných šancích tak přišel trest, kdy nám utekl domácí ostrostřelec Petr Zástěra, 29. min. 1:0. Nutno zmínit, že radostická obrana fotbalově vystavila domácího hráče do offsidu, lajnový rozhodčí však tuto situaci nereflektoval a přivřel snad i kuří oko 😌. Radostice se však nakonec přeci jen nadechly před poločasem k obratu skóre. ⚽Dvakrát v tom měl prsty tradiční palič Jakub Johaník. Nejdříve se ve 42. minutě trefil technickou střelou zpoza vápna, 1:1, a následně po pěkné zpětné přihrávce od Bohdana Ryšavého otočil skóre utkání 1:2 ⚽.

⏱2. poločas: Ve druhé půli radostičtí chtěli postupně přidat další branky. Domácí naše borce však v úvodu zatlačili a jednu z akcí musela radostická obrana hasit těsně před brankovou čárou. Utkání však směřovalo k řadě nákopů a urputnému boji. ⚽ Po dalším dlouhém pasu ze strany domácích si radostická obrana dobře neporozuměla s brankářem a trestal nás opět Petr Zástěra, 75. min 2:2. ⚽ Nakonec však zafungoval žolík Zdeněk Hrdlička, který vysunul do šance Michala Macalíka a ten oslavil narození dcery Terezky vítěznou brankou, 79. min. 2:3.

Z Babic si tak radostičtí odvezli cenné vítězství a posunuli se tabulkou opět výše..V posledním podzimním domácím zápase přivítá radostický Sokol Vysoké Popovice a to v neděli 24.10 ve 14.30 hod. Nenechte si tento zápas ujít a přijďte naše borce podpořit

🎥 Tentokráte přikládáme krátké video z oslav z kabiny by JJ . A nebyli to žádní ptáci 😄😄