3. 10. 2021 v 15:00 hod. Zbraslav B : Radostice 3:2(1:0)

Střelci: Macalík Michal, Paseka Jan

Sestava: Ambrož – Tofl, Žúbor M. Smíšek, Žúbor J. – Kadlec, Ryšavý, Johaník, Kolník – Macalík, Krubl

V Zbraslavi jsme měli jednoznačně vyhrát. Zahodené jednoznačné gólové šance, typu samostatný nájazd na gólmana. Postupně si vylámali zuby Jirka Kadlec, Kubko Johaník a dvakrát i Michal Macalík. Naopak soupeř měl zajímavé výpady, no gól vsítil po standartce, po následném odraze střelou k tyči.

My jsme dokázali zareagovat proměněným samostatným nájezdem Michala Macalíka (po sečtení již pátým). K dalšímu náporu ale z naší strany nepřišlo. Naopak dnes si vybral svoji chvilku gólman Honza Ambrož, kdy po fatálních chybách pustil do brány dva fíky a bolo po zápase. Hru jsme otevřeli, ale naopak lepším týmem byl soupeř, který si vypracoval vícero slibných šancí, naštěstí pro nás bez gólové tečky. My jsme se trefili až ku konci zápasu, kdy jen symbolicky Honza Paseka upravil skótre na konečných 3:2.

Dnes nás potopili individuální chyby. V útoku neproměněné mnohé samostatné nájezdy. Ukázalo se, že rozdílovými byli gólmani. Zatímco v domácí brance gólman čaroval, v té naší si Honza házel balóny do vlastní sítě.